Monday, August 1, 2011

Puasa

Puasa kali nie saya dah mula ok
Sikit lah tak de lah macam tahun lepas lapar giperw dah kebulur dah
Saya harap puasa kali ni bawa banyak berkat
dalam bayak bulan ramadhan saya rasa bulan ramadhan kali yg paling
Menenagkan cuma masalah tu memang lah ada
Korang kali ni nak raya dejat sebelah mak ke sebelah ayah saya dekat sebelah mak sya
Alamak exam pown nak dekat dah saya belom
Buat apa apa persediaan lagi and saya pown taku tahun depan ni
Maklumlah tahun depan kan saya datjah enam mesti lah ada perasaan takot
Takot tu
Saya rasa macam nak skip je tetmrus masuk tingkatan satu tau
SELAmAt berpuasa!!!!

No comments:

Post a Comment