Saturday, March 26, 2011

present!!

happy besday saya dah nak dekat iaitu 8.april.2000
tapi mama and ayah dah bagi hadiah dah
mak su intan kata cakap je sakina nak ape?
tapi saya buntu lah nak hadaih ape....
rasa macam nak sume je.....
ye lah sape yang bencikan hadiah an
mula2 nak ipad tapi mahal sangat .....
lepastu nak buku narnia 1 set tapi lagi lah mahal.....
lepastu nak guitar lagi lah mahal

Wednesday, March 23, 2011

kenapa?!

bengangnye saya dengan budak tu tau semua nye dye je nama dye terpaksa dirahsiahkan
harapkanje pengawas tapi semua semua tak bleh harap orang suruh teman sekejap pown tak bleh SABAR JELAH!
tapi saya dah senraikan dye sebagai BF saja (dye bukan BFF lagi) ( bf bukan bermaksud boyfriend tapi best friend jer)
klu korang jadi saya korang akan remove dye dari BFF ke?
saya rasa memang nak removed tapi tak sampai hati !!
apa nak buat nie
tapi selepas balik dari KO-KO saya senyap and buat tak tau jer
sakit hati sebab dye layan saya macam kawan biase je
saya rasa kawan baik saya hanya lah ____ and ______ tapi dia orang dah pindah nak bua cam ner tapi zamaz sekarng dah odern picit sana picit sin selesai
resut ujiAN saya plak bleh tahan lah no bad

Wednesday, March 16, 2011

AlAmAk!!

alamak cuti sekola nak habis da!
ala takutnye lepas cuti sekolah result ujian akan keluar
harap 2 markAh sume nyer ok
aduh rase malas gilew nak pergi maklumm la dah cuti seminggu...

korang gie maner cuti nied aq gi cherathing 3 hari 2 malam
perh best lah gak

korang gi mana ???

klu yang dok rumah tu messti boring kan ye lah mak dgn ayah kerja lepastu tak de kerja tapi klu dye tu pandai urusakn masa mesti dye rasee tak borin kan

kl;u dye tak pandai urursakn masa mesti rasa boring klu anak orang kaya mesti jalan luar negara kan


Thursday, March 3, 2011

EXAM makin dekat!!!

alamak EXAM semakin dekat takut nye sebab tahun5 ni susah siket
but orang kata klu kata susah maka susah lah klu kata senang maka senang lah
tapi klu nak EXAM tu rasa senang kena lah berusaha
tadi waktu rehat makan siket je lepastu terus pergi buat study group

takutnya

takpa i can't do
it